, , , ,

تعمیر تلویزیون ال سی دی و ال ای دی LG در تبریز به نمایندگی مهندس اروجلو

مرکز سیما تعمیر تعمیر تلویزیون ال ای دی ال جی را بصورت تخصصی در تهران انجام می دهد.تلویزیون های ال ای دی LG در سایزهای متنوع و با کیفیت تصاویر مختلف تولید می گردد که بسیار مورد توجه عموم مردم ایران نیز قرار گرفته است.هدف ما درسیما تعمیر تعمیر تلویزیون ال ای دی و ال سی دی و سیستم های خانگی به بهترین کیفیت می باشد.در این مقاله ابتدا به تاریخچه تاسیس شرکت ال جی می پردازیم و ادامه با خرابی های رایج تلویزیون های LCD و LED ال جی اشنا می شویم و در نهایت به تشریح هرکدام از این ایرادات تلویزیون ال جی می پردازیم.

تعمیر بک لایت تلویزیون ال جی

یکی دیگر از خدمات تخصصی که در مرکز سیما تعمیر قابل ارئه می باشد، تعمیر بک لایت تلویزیون ال جی در اندازه های مختلف می باشد.ویدئوی زیر نمونه ای از تعمیر و تعویض بک لایت تلویزیون ۶۵ اینچ ال جی می باشد که در منزل و بصورت حضوری انجام شده است.

خرابی های رایج در تلویزیون های ال جی

همواره تمام محصولات خوب دنیا علی رغم داشتن محصولات با کیفیت دارای مشکلات و معایبی می باشند.در این قسمت قصد داریم به مشکلات رایج در انواع تلویزیون ال سی دی و ال ای دی LG بپردازیم.

  • اختلال رنگ در LCD و LED و  ال جی
  • شکستن پنل LCD تلویزون ال جی 
  • روشن و خاموش شدن متوالی تلویزیون ال جی
  • قطع شدن تصویر تلویزیون ال جی در حالی که صدا دارد
  • تلویزیون در حالت HDMI تصویر ندارد
  • خاموش شدن ناگهانی تلویزیون ال جی
  • خاموش شدن خود بخود تلویزیون ال جی

حالا که با خرابی های رایج در LCD و LED تلویزیون ال جی آشنا شدید به شرخ مختصر از تعمیر و عیب یابی هر قسمت می پردازیم.

تعمیر تلویزیون ال سی دی ال جی در هنگام اختلال در رنگ

یکی از خرابی های شایع که در تلویزیون های ال سی دی  و LED  ال جی رخ می دهد،اختلال در رنگ تصویر می باشد و عیب یابی آن ها اغلب مشکل است و حتما می بایست توسط مراکز معتبر تعمیر تلویزیون انجام شود.. نقص رنگ در LCD  ال جی متعدد است،  بمانند حالت رنگین کمان شدن (نمایش چندین رنگ در صفحه نمایش) و بیشنر نشان دادن یکی از رنگ های اصلی ،پدیدار شدن خطوط افقی یا عمودی در صفحه نمایش ، به هم ریختگی رنگ و …تجربه نشان می دهد اختلالات  رنگ درنمایشگرها ، چنانچه منبع تغذیه ، برد اینورتر و بک لایت سالم باشد به قسمت هایی مانند مادر برد و برد کنترلر (پنل LCD) ربط پیدا می کند و  تعمیر تلویزیون ال سی دی و ال ای دی ال جی که این قبیل مشکلات را دارا می باشند بصورت تخصصی در مرکز ما انجام می گردد.

تعمیر ال ای دی ال جی در شکستن پنل

پنل های ال سی دی و LED ال جی به دلایل زیادی می شکنند که از موارد مهم می توان به پرت شدن از روی میز و افتادن از دست در هنگام جابه جایی این اتفاق می افتد. در بعضی مواقع امکان دارد به علت وارد کردن فشار بیش از اندازه به پنل در زمان تمیز کردن نیز شکسته شود که در مرکزسیما تعمیر ، پنل شکسته ال سی دی و LED تمامی تلویزیون ها بصورت کاملا تخصصی تعمیر می گردد.

تعمیر روشن و خاموش شدن متوالی ال سی دی و ال ای دی ال جی

این ایراد بیشتر در سری LN تلویزیون ال جی بمانند LN-20B0CC  و به خصوص مدل‌های بدون گارانتی اتفاق می‌افتد. قطع شدن تصویر تلویزیون در حالیکه پخش صدا هنوز ادامه دارد می‌تواند به بخش‌های مختلفی که هرکدام صدها قطعه دارند مربوط باشد. اما معمول ترین دلیل این مشکل، قطع شدن نور بک لایت است.
در تلویزین‌های ال جی سری LN این ایراد یک ضعف کارخانه‌ای است که با تعمیر بک لایت و اصلاحاتی که بر روی آن انجام خواهد گرفت رفع خواهد شد و درصد احتمال خرابی را بسیار کم خواهد کرد.
ما بیشتر برای تعمیر تلویزیون ال سی دی و ال ای دی ال جی که مشکل خاموش و روشن شدن متوالی را دارند، در لامپ‌های ال ای دی به دنبال آن می گردیم. از سوی دیگر سوختن تمام لامپ‌های LED می‌تواند باعث قطعی تصویر تلویزیون گردد.

تعمیر ال ای دی ال جی به دلیل قطع شدن تصویر در حالی که صدا دارد

این ایراد بازهم در سری LN و بازهم در مدل های فاقد گارانتی اتفاق می افتد.برای تعمیر این نوع خرابی می بایست  بک لایت تلویزیون که یک نقطه ضعف کارخانه ای نیز می باشد ، تعمیر گردد و با تعمیرات و عیب یابی هایی که بر روی تلویزیون شما انجام خواهد شد، این مشکل برطرف می گردد.

تعمیرتلویزیون ال جی در حالتی که اتصال HDMI تصویر ندارد

در مواقعی که این اتفاق می افتد پیشنهاد می کنیم که ابتدا در تنظیمات دستگاه ، تلویزیون را به حالت کارخانه ( ریست فکتوری) برگردانید و در صورتی که مشکل حل نشد از اتصالات کابل و همچنین سالم بودن کابل HDMI اطمینان حاصل کنید چرا که کابل های HDMI نامرغوبی وجود دارند که باعث این اتفاق می شوند.در صورتی که بازهم مشکل حل نشد می توانید با مرکز سیما تعمیر تماس بگیرید.

رفع ایراد خاموش شدن ناگهانی تلویزیون LCD و LED ال جی

علت خاموش شدن ناگهانی تلویزیون‌های ال جی در مدل‌های مختلف متفاوت است. به طور مثال خاموشی ناگهانی تلویزیون های LED ال جی سری LW، مربوط به مین برد آنها است و یا خاموشی ناگهانی تلویزیون ال ای دی ال جی در بیشتر موارد مربوط به برد پاور است که می بایست بصورت تخصصی بررسی گردد.

تعمیر ال ای دی ال جی در خاموش شدن خود بخود تلویزیون 

تلویزیون‌های امروزی با کمترین ولتاژ برق نیز کار می‌کنند، این مسئله موجب می‌شود با نوسانات برق ، تلویزیون به ناگهان خاموش شود. برای جلوگیری از این مسئله بهتر است از اتصال مستقیم دوشاخه تلویزیون به پریز برق خودداری کنید و از محافظ برق استفاده کنید. اگر نوسان برق باز هم ادامه یابد ممکن است به برد پاور تلویزیون شما آسیبی جدی وارد کنددر واقع وظیفه اصلی برد پاور  تامین ولتاژ و آمپرMAIN BOARD را دارد، با خرابی برد پاور در عملکرد مین برد نیز اختلال ایجاد می‌شود.
در تلویزیون های ال سی دی و  ال ای دی LG نیز خرابی دستگاه های ورودی که به آنها متصل می شود باعث از کار افتادن مین برد تلویزیون می شود که در بیشتر موارد باعث سوختگی cpu تلویزیون شده و خاموشی خود به خود آن را به همراه دارد که برای تعمیر خودبخود خاموش شدن تلویزیون ال جی می بایست به مراکز معتبر مراجعه کنید تا MAIN BOARD تلویزیون تعمیر گردد.

چه مدل هایی بیشترین خرابی در تلویزیون های ال جی دارند؟

در این قسمت قصد داریم مدل هایی از ال سی دی و ال ای تلویزیون ال جی را که بیشترین خرابی را دارند به شما معرفی کرده و به شرح تعمیرات این مدل ها بپردازیم.

  •  تلویزیون های ۴۲lw5700 و ۴۷lw5700 ال جی

تلویزیون‌های ال جی مدل LW بیشتر دچار خرابی مین برد می‌شوند، در این مدل تلویزیون  های ال جی ابتدا تلویزیون چند بار خاموش و روشن شده و سپس در حالت ساکن شدن تصویر قرار می‌گیرد.در اکثر موارد این ایراد مربوط به MAIN BOARD دستگاه می باشد و می بایست بصورت اصولی تعمیر گردد.

  •  تلویزیون های ال ای دی ۴۲Led5600 ال جی

در این مدل تلویزیون ال جی تصوبر در حالت استند بای قرار می گیرد و در برخی موارد ورودی کابل HDMI آنها نیز از کار می افتد ، در اکثر موارد نیز این خرابی ها مربوط به مین برد دستگاه می باشد و باید بررسی شود.

  • تلویزیون های ال جی  مدل ۴۲LN5420 و ۴۷LN5420

در این نوع مدل های تلویزیون ال جی تصویر کاملا سیاه می شود ولی صدا از باندهای تلویزیون شنیده می شود.برای حل این مشکل که خرابی های بک لایت نیز بسیار زیاد وجود دارد می بایست تغییراتی بر روی برد اصلی دستگاه انجام شود تا مشکل برطرف گردد.البته باید خاطر نشان کرد که اغلب مدل های سری LN  تلویزیون ال جی در بک لایت و برد منبع تغذیه دچار خرابی می گردند.

  • تلویزیون های ال جی به مدل LF540T

این سری تلویزیون LF اکثرا در قسمت مین برد دچار خرابی می شوند به این صورت که تلویزیون خاموش و روشن میشود و زمانی که آرم LG نمایش داده می شود، دوباره خاموش میشود و در برخی موارد لوگو باقی مانده و دیگر هیچگونه تغییری در صفحه نمایش دیده نمیشود.در این سری از تلویزیون های ال جی از بک لایت های مختلفی استفاده شده است بهمین دلیل می بایست ابتدا بک لایت این دستگاه ها بررسی شده و سپس تعمیر و عیب یابی دستگاه را انجام داد.

جهت تعمیر تلویزیون هوشمند خود انواع برند های سامسونگ، ال جی، سونی، پاناسونیک ، تی سی ال و غیره با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
تعمیرگاه مرکزی آماده ارائه خدمات به شما می باشد
شماره تماس : 09140115002
تلفن دفتر: 04135595771
همچنین میتوانید از طریق واتساپ و تلگرام با ما در ارتباط باشید.
آدرس: چهارراه منصور، برج ابریشم، روبروی بانک توسعه تعاون، تعمیر و فروش تلویزیون سیما تبریز

, , , , ,

اتصال اکسترنال و فلش به تلویزیون

با گسنرده شدن تکنولوژی و بالا رفتن کیفیت تصاویر ویدئویی و عکاسی،استفاده از فلش و هارد اکسترنال با ظرفیت های بالا بسیار افزایش یافته و افراد دوست دارند فیلمها و تصاویر خود را از طریق اتصال فلش و هارد اکسترنال به تلویزیون مشاهده نمایند.تلویزیون های هوشمند در انواع و اندازه های مختلف دارای پورت های usb هستند و با اتصال فلش یا هارد اکسترنال،سریعا شناخته و اقدام به پخش تصاویر و ویدئوهای مورد دلخواه شما می کنند.اما اتصال فلش و هارد به هر دستگاهی نیازمند دقت و حساسیت بالایی می باشند.

آموزش اتصال هارد و فلش به تلویزیون

برای اینکه از طریق فلش فیلمها و تصاویر منتخب خود را مشاهده نمایید،می بایست فلش خود را به تلویزیون متصل کنید.برای اینکار فلش یا هارد اکترنال  خود را به یکی از پورتهای usb تلویزیون باید اتصال دهید ولی قبل از اینکار اگر تلویزیون شما روشن می باشد،ابتدا تلویزیون را خاموش کرده و سپس فلش یا هارد اکسترنال را به تلویزیون خود متصل کنید.با انجام اینکار جریان کشی فلش و هارد اکسترنال کنترل شده و از آسیب رسیدن به فلش و هارد جلوگیری می شود بعلاوه اینکه خود تلویزیون هوشمند،براحتی فلش و هارد را شناسایی میکند.

نکات مهم اتصال هارد و فلش به تلویزیون

  1. در هنگام شناسایی فلش و هارد توسط تلویزیون به هیچ عنوان فلش و هارد را نکشید
  2. پورت و درگاه آبی رنگ نشاندهنده usb3 می باشد و این بمنزله سرعت بیشتر فلش و هارد در خواندن مطالب می باشد
  3. برای قطع کردن اتصال فلش و هارد اکسترنال،اگر تلویزیون روشن می باشد،ابتدا تلویزیون را خاموش کرده و سپس فلش یا حافظه جانبی را قطع نمایید.با انجام اینکار ایمنی حافظه های جانبی رعایت شده و از خرابی فلش و هارد جلوگیری می شود
  4. در صورت اینکه فایل ویدئویی و تصویری خود را یافیتد و برای نمایش انتخاب کردید،در صورت عدم نمایش هیچ اتفاقی نیفتاده است و مشکل از نخواندن فرمت فیلم و عکس شما می باشد.راه حل بسیار ساده برای از بین بردن این مشکل،تبدیل فرمت فیلم و تصویر مورد دلخواه شما به فرمتهای رایج ویدئو و تصویر می باشد که این کار از طریق نرم افزارهای تبدیل کننده فرمتهای فیلم و تصویر به یکدیگر می باشد.
  5. فرمت MPEG برای نمایش ویدئو و فرمت JPEG برای تصویر، از فرمتهای رایج هارد اکسترنال و فلش می باشد
  6. اگر از ویروسی بودن یا نبودن هارد و فلش مورد نظر اطلاع ندارید،ابتدا هارد و فلش را از اطریق آنتی ویروس بررسی کرده و در صورت ایمن بودن اتصال دهید.
  7. به هیچ عنوان از درگاه و پورت USB برای شارژ کردن گوشی استفاده نکنید بدلیل اینکه،این کار باعث آسیب رساندن به قطعه مین برد تلویزیون می شود.جهت اطلاعات تکمیلی و دقیق تر،مقاله تعمیر مین برد تلویزیون سونی را مطالعه فرمایید.

دلایل نخواندن هارد اکسترنال و فلش در تلویزیون

از دلایل مهم نخواندن و شناسایی نکردن هارد اکسترنال و فلش در تلویزیون می توان بمارد زیر اشاره کرد:

  • فرمت نامناسب هارد و فلش

اگر هارد اکسترنال و فلش یا هر حافظه جانبی دارای فرمت FAT32 و NTFS باشد،ممکن است که  تلویزیون هوشمند فلش مموری و هارد اکسترنال را نخوانده و شناسایی نکند.در صورت بروز چنین مشکلی حافظه جانبی را به رایانه اتصال داده و با تغییر فرمت پشتیبانی،هارد و فلش را به تلویزیون هوشمند بشناسانید فقط توجه داشته باشید قبل از تغییر فرمت حتما از محتویات داخل هارد و فلش مموری BACK UP یا پشتیبان گیری کنید.

  • وجود مشکل در هارد و فلش مموری

از دیگر دلایل نخواندن هارد و فلش در تلویزیون می توان به ایجاد انحراف ،خمیدگی و شکستگی در حافظه جانبی اشاره کرد.این ایراد بیشتر مربوط به فلش مموری ها می باشند که در اثر فشار بسیار کمی انحراف پیدا کرده و یا شکسته می شوند.

  • پورت یا درگاه USB تلویزیون

در برخی موارد دیده شده که در اثر فشار کوچکی به درگاه و پورت تلویزیون،درگاه مورد نظر آسیب دیده و حتی ممکن است دچار شکستگی شود.در صورت چنین اتفاقی درگاه و پورت مورد نظر قادر به خواندن هارد اکسترنال و فلش مموری نمی باشد و می بایست درگاه مشخص شده تعمیر شود.برای اینکه مطمئن شوید درگاه یا پورت آسیب دیده، هارد و فلش مموری را از تلویزیون قطع کرده و به درگاه دیگری وصل نمایید در صورت خواندن مشخص می شود که درگاه قبلی آسیب دیده و می بایست تعمیر شود. مرکز سیما تعمیر تبریز تعمیر پورت و درگاه تلویزیون را انجام می دهد.

  • رمزگذاری هارد اکسترنال و فلش مموری

در بسیاری موارد شما یا شخصی که قصد اتصال هارد اکسترنال و فلش به تلویزیون را دارید بر روی حافظه جانبی مورد نظر رمز گداشته و رمز گذاری انجام می دهید.اگر در این حالت فلش یا هارد را به تلویزیون وصل کنید،تلویزیون شما قادر به شناسایی و خواندن اطلاعات فلش و هارد شما نمی باشد.

  • ایراد در کابل رابط هارد اکسترنال

در برخی موارد وجود ایراد در کابل ارتباطی که بر روی هارد اکسترنال قرار دارد باعث شده که تلویزیون هوشمند قادر به خواندن هارد اکسترنال نباشد.

تعمیر پورت USB تلویزیون

سیما تعمیر تبریز به عنوان یکی از مراکز معتبر تعمیر تلویزیون LED سونی، ال جی،سامسونگ،دوو و TCL، توانایی تعمیر درگاه و پورت USB را دارا می باشد.اگر به هر دلیلی از خرابی و ایراد پورت USB خود مطمئن شدید،بدون هیچگونه نگرانی درگاه USB تلویزیون شما را با کمترین هزینه  مکن و در اسرع وقت ، تعمیر می کنیم.

اتصال فلش به تلویزیون قدیمی

بسیاری دارای تلویزیون های قدیمی هستند اما تمایل دارند که هارد و فلش های امروزی را به تلویزیون خود وصل نمایند.باید گفت تلویزیون های قدیمی که فاقد پورت فلش می باشند امکان اتصال حافظه های جانبی بخ تلوزیون را ندارند و در واقع نمی توان هارد و فلش مموری را به آنها اتصال داد.تنها راه اتصال فلش به تلویزیون قدیمی، وجود گیرنده دیجیتال می باشد که به تلویزیون قدیمی اتصال داشته باشد و اگر از گیرنده های دیجیتال برای نمایش شبکه های صدا و سیما خود استفاده می کنید، می توانید فلش و هارد اکسترنال را به گیرنده وصل نود و از این طریق در واقع می توان فلش و حافظه های جانبی را به تلویزیون قدیمی اتصال داد و ویدئوها و آهنگ های مورد علاقه خود را در تلویزیون قدیمی مشاهده کرد.

نحوه رجیستر کردن هارد در تلویزیون

در برخی موارد خصوصا تلویزیون های هوشمند قدیمی نیاز است که هارد اکسترنال متصل شده به تلویزیون را رجیستر کرد،در اینصورت و اگر رجیستری توسط تلویزیون انجام شود،هارد اکسترنال در دستکاه با درگاه USB قابل شناسایی نمی باشد.در صورت اینکه تمایل دارید هارد اکسترنال خود را از طریق اتصال به تلویزیون رجیستر نمایید،لازم است کارهای زیر را قدم به قدم انجام دهید:

  • بعد از اتصال هارد اکسترنال به TV به مسیر HOME > Settings > Recording HDD Set-up > HDD Registration برای تلویزیون های اندروید و مسیر HOME > System Settings > Recording Set-up > HDD Registration برای دیگر تلویزیون ها بروید .
  • دستور العمل هایی برای رجیستر کردن هارد دیسک شما به تلویزیون نمایش داده می شود که آن ها را دنبال کنید . لازم به ذکر می باشد که شما حداکثر ۸درایو هارد دیسک را می توانید به تلویزیون خود رجیستر کنید .
  • همچنین برای لغو کردن رجیستر درایو هارد دیسک به مسیر HOME > System Settings > Recording Set-up > HDD Deregistration بروید .
  • دستگاه مورد نظر را برای لغو رجیستر انتخاب نمایید .
  • پس از لغو کردن رجیستر ، اطلاعات ضبط شده توسط شما بر روی هارد دیسک دیگر قابل رویت نخواهند بود .

جهت تعمیر تلویزیون هوشمند خود انواع برند های سامسونگ، ال جی، سونی، پاناسونیک ، تی سی ال و غیره با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
تعمیرگاه مرکزی آماده ارائه خدمات به شما می باشد
شماره تماس : 09140115002
تلفن دفتر: 04135595771
همچنین میتوانید از طریق واتساپ و تلگرام با ما در ارتباط باشید.
آدرس: چهارراه منصور، برج ابریشم، روبروی بانک توسعه تعاون، تعمیر و فروش تلویزیون سیما تبریز

, , ,

تعمیر مین برد تلویزیون سونی در تبریز

از دیگر خدمات تخصصی که در مرکز سیما تعمیر انجام می شود، تعمیر مین برد تلویزیون سونی می باشد.همانگونه که می دانید در دنیای امروز، تلویزیون ها به مدلهای مختلفی تولید می گردند. تلویزیون های نسل جدید و به اصطلاح LCD، LED و پلاسما در درون خود بردهای متعدد و متفاوتی دارند که هر کدام از آنها وظیفه ای خاص دارند.  مین برد( Main board ) یکی از بوردهای موجود در دستگاه تلویزیون است که به نوعی اصلی ترین بخش تلویزیون به حساب می آید.این برد دربردارنده اطلاعات و دستور دهنده اصلی به قسمت های مختلف دستگاه است. بر روی مین برد، پردازشگر تلویزیون و حافظه رم و ورودی و خروجی های مختلف از جمله ورودی صدا، تصویر، یو اس بی و HDMI و … قرار می گیرد.در این مقاله سعی داریم در مورد مشکلات اساسی مین برد و هزینه تعمیر و تعویض مین برد سونی صحبت کنیم.

نشانه های خرابی مین برد سونی

از نشانه های خرابی مین برد تلویزیون سونی می توان به استندبای شدن تلویزیون سونی می باشد که از نشانه های خرابی و ایراد در برد اصلی تلویزیون سونی همانطور که در مقاله چشمک زدن تلویزیون سونی گقته شد، ۳ بار چشمک زدن نشانگر قرمز سونی ، وجود ایراد در برد اصلی تلویزیون سونی می باشد و می بایست که تعویض مین برد تلویزیون سونی سریعا انجام شود.در صورتی هم که تلویزیون سونی روشن نشود ، ممکن است که از خرابی و ایراد در مین برد باشد.بدلیل اینکه اگر از طریق اتصال  فلشی که آلوده به ویروس باشد، برد اصلی تلویزیون سونی به دلیل حساسیتی که دارد ویروسی شده و منجر به خرابی مین برد نمایشگر سونی می شود.در اینگونه موارد بدون اینکه اقدامی انجام دهید ، سریعا با کارشناسان متخصص مرکز سیما تعمیر تماس حاصل نموده تا نسبت به اعزام کارشناس اقدام شود.از دیگر مواردی که باعث خرابی در MOTHER BORAD  تلویزیون سونی می شود، استفاده از کابل نامرغوب hdmi می باشد.کابل HDMI برای ارائه تصویر با کیفیت بکار برده می شود و در صورتی کابلی نامرغوب باشد براحتی مین برد تلویزیون را تحت تاثیر قرار داده و باعث خرابی برد اصلی دستگاه می شود.

ویروسی شدن تلویزیون سونی

اگر تلویزیون ال ای دی شما به هارد اکسترنال و فلش حاوی اطلاعات ویروسی متصل شود،باعث ویروسی شدن تلویزیون سونی گشته و نتیجتا خرابی و ایراد در مین برد تلویزون سونی را به دنبال خواهد داشت.حتما قبل از اینکه هارد و فلش را به پورت و درگاه usb تلویزیون اتصال دهید،در رایانه و کامپیوتر شخصی خود ابتدا آنها را توسط آنتی ویروس اسکن کرده و در صورت نبودن ویروس به تلویزیون هوشمند سونی خود اتصال دهید.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات تکمیلی و دقیق تر،پیشنهاد می کنیم مقاله اتصال هارد و فلش به تلویزیون را مطالعه فرمااید

نکات مهم در تعمیر مین برد تلویزیون سونی

در تعمیر برد اصلی و مادر تلویزیون سونی نکات مهمی حائز اهمیت می باشد که می بایست به آنها توجه کرد:

  • اولین نکته انتخاب مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون می باشد.مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون سیما تعمیر دارای مهندسین ممتاز و زبده می باشد که در ارزیابی و تست دقیق خرابی تلویزیون سونی کمک شایانی به شما خواهند کرد.با ارزیابی دقیق و کارشناسی براحتی مشکل یا مشکلات تلویزیون سونی شما مشخص خواهد شد و برآورد هزینه تعمیر مین برد تلویزیون سونی در همان ابتدای کار توسط متخصصین مرکز انجام خواهد شد.
  • نکته مهم دیگر در تعمیر برد اصلی تلویزیون سونی، استفاده از قطعات اورجینال بجای قطعات معیوب می باشد.بدلیل اینکه در بعضی مواقع در تعمیر تلویزیون سونی در برآورد هزینه ای که انجام می شود، تعمیر قطعه اصلی دستگاه ( مین برد) مقرون بصرفه  نبوده و تعویض مین برد بهترین گزینه می باشد.اگر در تلویزیون سونی شما از قطعات بی کیفیت و نامرغوب استفاده شود کیفیت اولیه دستگاه به هیچ عنوان برگردانده نمی شود و چه بسا در آینده ای نزدیک نیاز به تعمیر یا تعویض مین برد شود.

نتیجتا برای تعویض و حتی تعمیر مین برد تلویزیون انواع برند سونی ، سامسونگ ، ال جی یا هر برند دیگری به دو نکته اساسی مرکز تخصصی و استفاده از قطعات اورجینال توجه خاصی داشته باشد.

تعویض و تعمیر مین برد تلویزیون سونی

با توجه به حساسیتی که برای قطعه مین برد تلویزیون سونی وجود دارد و اینکه برد اصلی نمایشگر سونی به قطعات دیگر بسیار نزدیک بوده و اتصالات بسیاری به مین برد تلویزیون وجود دارد، حتما از مراکز تخصصی و مهندسین مجرب برای تعویض و تعمیر mother board  تلویزیون سونی استفاده کنید.به دلیل اینکه مهندسی کار بلد خیلی راحت قطعه برد اصلی تلویزیون سونی را برای شما تعمیر کرده و در صورت نیاز تعویض می کنند.هرگونه  اشتباه و ایراد در کار تعمیر و تعویض مین برد سونی باعث آسیب رسیدن به قطعات دیگر و نتیجتا بالا رفتن هزینه برای شما خواهد داشت.

جهت تعمیر تلویزیون هوشمند خود انواع برند های سامسونگ، ال جی، سونی، پاناسونیک ، تی سی ال و غیره با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
تعمیرگاه مرکزی آماده ارائه خدمات به شما می باشد
شماره تماس : 09140115002
تلفن دفتر: 04135595771
همچنین میتوانید از طریق واتساپ و تلگرام با ما در ارتباط باشید.
آدرس: چهارراه منصور، برج ابریشم، روبروی بانک توسعه تعاون، تعمیر و فروش تلویزیون سیما تبریز